Składniki na krem z papryki (przepis trenera personalnego)
1szt cebuli
1 kg czerwonej papryki,
2 ząbki czosnku,
sól morska
4 łyżki oliwy,
natka pietruszki
passat pomidorowa
Przygotowanie kremu z papryki:
Paprykę pokroić, umyć i wydrążyć gniazda nasienne, razem z obraną cebulą i czosnkiem położyć na blaszce do pieczenia. Wszystkie warzywa posmarować oliwą i posolić. Piec, aż do momentu kiedy papryka zbrązowieje. Następnie wszystkie warzywa przełożyć do wysokiego garnka i razem z pokrojoną natką pietruszki oraz passata pomidorową zblendować na gładko.
Krem z pieczonej papryki można doprawiać indywidualnie.
Smacznego 😉
Interesują Cię inne przepisy trenera personalnego?
Zajrzyj na blog trenera personalnego. Znajdziesz tam między innymi
Przypominam, że pracuje jako trener personalny w mieście Warszawa. Treningi personalne prowadzę w studiu treningu personalnego Centrum treningu. Do współpracy zapraszam osoby z okolic:
- Warszawa Bielany
- Łomianki
- Warszawa Żoliborz
- Młociny
Twój trener personalny Michał.
Najnowsze komentarze